Ut Mot Havet I Morgensol

Ut Mot Havet I Morgensol

Øivind’s bilder er et innblikk i en verden på frihetens hav og i det uforutsigelige rom, der havet har flere horisonter og der den fjerneste kyst kan være den nærmeste strand.

Sand har i mange år konstruert modeller av platonske og arkimediske romlegemer og bygget den endelige modellen av Keplerstjernen på Gardermoen. Gleden over de geometriske formene kan øynes som strukturer og mønstre i bildene hans.

Grafisk kunst av Øivind Sand. Hvert grafiske trykk er håndkolorert med pastell og akrylmaling for å løfte høylyset og fremheve fargene. Mixed media gir Øivind en unik mulighet til å skape nye, spennende motiver.

Pris inklusive 5% BKH-avgift
Dette kunstverket omsettes ved Norwegian Dreams som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA.
Håndkolorert
Signert
Innrammet
Teknikk
Opplag
Selected
Selected
Selected
D.G.A
Pastell
Hvit Gesso
Akrylmaling
Fargestifter
Prøvetrykk

Vår grafikk er laget med 308 grams 100% bomullspapir i museumskvalitet. Papiret vårt er miljøsertifisert og produsert med bærekraftig skogbruk. For å sikre den høyeste arkivstandarden, er papiret fritt for syre og lignin, dette beskytter mot aldring og holder papiret hvitt.

Mixed Media

Her ser du hvordan grafikk blir til.

Å skape et grafisk verk er en møysommelig prosess. Fra første penselstrøk, med uendelige veier å gå. I mixed media forener kunstneren grafikk, maleri, og pastell til et unikt motiv. I denne filmen får du se alt.

Format
Format
80 cm
68 cm
Motivformat
Motivformat
56 cm
43 cm
Museumsglass
Museumsglass
Vi har valgt å bruke Artglass AR 70™, fordi glasset fremstår nærmest usynlig. Glasset er refleksfritt og tillater farger og detaljer å komme frem uten gjenskinn.
Ramme
Ramme
Alt bindes sammen med en elegant svart treramme. Disse er 4 cm brede og 3.5 cm tykke.

Dersom du er i nærheten av oss leverer vi det personlig hjem til deg. Om du er lenger unna, vil vi sørge for forsvarlig og varsom transport.

Detaljer 21 000 kr
- 1 +