Fennristunga

Fennristunga

Dette motivet forestiller tunga til Fenrisulven. Det er en del av fjellkjeden «Fenriskjeften» som er blant Vebjørn’s favorittfjell i Dronning Maud Land.

Antarktis er det stedet på jorden som ligner mest på andre planeter. Det har en minimalistisk skjønnhet som Vebjørn har bevart i sine arbeider etter flere ekspedisjoner. Inspirert av malere som William Turner og Lars Hertervig bruker han en enkel, men sterk palett med primærfarger for å beskrive fjell og arktisk lys.

Grafisk kunst av Vebjørn Sand. Hvert grafiske trykk er håndkolorert med pastell og akrylmaling for å løfte høylyset og fremheve fargene. Mixed media gir Vebjørn en unik mulighet til å skape nye, spennende motiver.

Pris inklusive 5% BKH-avgift
Dette kunstverket omsettes ved Norwegian Dreams som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA.
Håndkolorert
Signert
Innrammet
Teknikk
Opplag
Selected
Selected
Selected
Litografi
Pastell
Hvit Gesso
Akrylmaling
Fargestifter
140

Vebjørn arbeider ofte med så mange som 12 – 16 lag med oljefarge, noe som betyr at han må tegne og male på inntil 16 steiner for å fullføre ett litografi. Det kan derfor være opptil en måneds arbeid for å kunne trykke ett opplag av litografier.

Dette litografiet er trykket på 300 grams 100% bomullspapir fra Arches, som har produsert papir i Frankrike siden 1492.

Format
Format
83 cm
79 cm
Motivformat
Motivformat
60 cm
54 cm
Museumsglass
Museumsglass
Vi har valgt å bruke Artglass AR 70™, fordi glasset fremstår nærmest usynlig. Glasset er refleksfritt og tillater farger og detaljer å komme frem uten gjenskinn.
Ramme
Ramme
Alt bindes sammen med en elegant svart treramme. Disse er 4 cm brede og 3.5 cm tykke.

Dersom du er i nærheten av oss leverer vi det personlig hjem til deg. Om du er lenger unna, vil vi sørge for forsvarlig og varsom transport.

Detaljer 52 500 kr
- 1 +