Fenriskjeften

Fenriskjeften

Det er blant disse fjellene Vebjørn har tilbrakt mest tid på sine tre turer til Dronning Maud Land.

Fjellene er navngitt etter norrøne myter og norske folkeeventyr, og de har preget det meste av landskapsmaleriene hans siden han så dem for første gang. Antarktis har en minimalistisk skjønnhet, som Vebjørn har bevart i sine arbeider. Inspirert av malere som William Turner og Lars Hertervig, bruker han en enkel, men sterk palett med primærfarger for å beskrive fjell og arktisk lys.

Grafisk kunst av Vebjørn Sand. Hvert grafiske trykk er håndkolorert med pastell og akrylmaling for å løfte høylyset og fremheve fargene. Mixed media gir Vebjørn en unik mulighet til å skape nye, spennende motiver.

Pris inklusive 5% BKH-avgift
Dette kunstverket omsettes ved Norwegian Dreams som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA.
Håndkolorert
Signert
Innrammet
Teknikk
Opplag
Selected
Selected
Selected
Litografi
Pastell
Hvit Gesso
Akrylmaling
Fargestifter
150

Vebjørn arbeider ofte med så mange som 12 – 16 lag med oljefarge, noe som betyr at han må tegne og male på inntil 16 steiner for å fullføre ett litografi. Det kan derfor være opptil en måneds arbeid for å kunne trykke ett opplag av litografier.

Dette litografiet er trykket på 300 grams 100% bomullspapir fra Arches, som har produsert papir i Frankrike siden 1492.

Format
Format
98 cm
77 cm
Motivformat
Motivformat
76 cm
52.5 cm
Museumsglass
Museumsglass
Vi har valgt å bruke Artglass AR 70™, fordi glasset fremstår nærmest usynlig. Glasset er refleksfritt og tillater farger og detaljer å komme frem uten gjenskinn.
Ramme
Ramme
Alt bindes sammen med en elegant svart treramme. Disse er 4 cm brede og 3.5 cm tykke.

Dersom du er i nærheten av oss leverer vi det personlig hjem til deg. Om du er lenger unna, vil vi sørge for forsvarlig og varsom transport.

Detaljer 73 500 kr
- 1 +