Guernicaballetten med Oppreiste Armer

Guernicaballetten med Oppreiste Armer

«Guernicaballetten», er en fri tolkning av scener fra Pina Bausch sitt Tanztheater.

Pina Bausch var en legendarisk danser, koreograf og ballett-direktør. Hun arbeidet i tradisjonen fra det ekspresjonistiske tyske Tanztheater på 1920-tallet. I dansen forsøker Bausch å finne tilbake til menneskeverdet etter andre verdenskrigs nullpunkt. Dansen var et forsøk på å bygge seg opp som et skapende og fritt menneske etter krigen.

Et kunstverk av Vebjørn Sand fra serien «Guernica – et vendepunkt».

Grafisk kunst av Vebjørn Sand. Hvert grafiske trykk er håndkolorert med pastell og akrylmaling for å løfte høylyset og fremheve fargene. Mixed media gir Vebjorn en unik mulighet til å skape nye spennende motiver.

Pris inklusive 5% BKH-avgift
Dette kunstverket omsettes ved Norwegian Dreams som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA.
Håndkolorert
Signert
Innrammet
Teknikk
Opplag
Selected
Selected
Selected
D.G.A
Pastell
Hvit Gesso
Akrylmaling
Fargestifter
180

Vår grafikk er laget med 308 grams 100% bomullspapir i museumskvalitet. Papiret vårt er miljøsertifisert og produsert med bærekraftig skogbruk. For å sikre den høyeste arkivstandarden, er papiret fritt for syre og lignin, dette beskytter mot aldring og holder papiret hvitt.

Mixed Media

Her ser du hvordan grafikk blir til.

Å skape et grafisk verk er en møysommelig prosess. Fra første penselstrøk, med uendelige veier å gå. I mixed media forener kunstneren grafikk, maleri, og pastell til et unikt motiv. I denne filmen får du se alt.

Format
Format
73 cm
88 cm
Motivformat
Motivformat
51 cm
64 cm
Museumsglass
Museumsglass
Vi har valgt å bruke Artglass AR 70™, fordi glasset fremstår nærmest usynlig. Glasset er refleksfritt og tillater farger og detaljer å komme frem uten gjenskinn.
Ramme
Ramme
Alt bindes sammen med en elegant svart treramme. Disse er 3 cm brede og 2 cm tykke.

Dersom du er i nærheten av oss leverer vi det personlig hjem til deg. Om du er lenger unna, vil vi sørge for forsvarlig og varsom transport.

Detaljer 26 250 kr
- 1 +