Sommerlys

Sommerlys

Å male en kvinnerygg så det lukter sol og vind av huden har ingen klart som Anders Zorn (1860-1920). Zorn ble Vebjørns guide inn i friluftsmaleriet med den nakne kvinnekroppen som tema.

Anatomien delte seg i to fag i antikken – i medisinanatomi og i kunstanatomi. Anatomisk innsikt har siden vært selve nøk­ke­len til figurmaleri og skulptur gjennom kunsthistorien, hvor vi ser at disse innsiktene med jevne mellomrom blir revita­lisert og fornyet. De fleste greske og romerske kunstnere, senere også de italienske renessansekunstnerne, så den nakne, atletiske kroppen, åpenbart i mannslegemet, som en idealtypisk metafor. Anatomien ble koblet til en propor­sjonslære som skulle gi den legemlige skjønnheten en opphøyet og tidløs karakter.

Grafisk kunst av Vebjørn Sand. Hvert grafiske trykk er håndkolorert med pastell og akrylmaling for å løfte høylyset og fremheve fargene. Mixed media gir Vebjørn en unik mulighet til å skape nye, spennende motiver.

Pris inklusive 5% BKH-avgift
Dette kunstverket omsettes ved Norwegian Dreams som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA.
Håndkolorert
Signert
Innrammet
Teknikk
Opplag
Selected
Selected
Selected
D.G.A
Pastell
Hvit Gesso
Akrylmaling
Fargestifter
150

Vår grafikk er laget med 308 grams 100% bomullspapir i museumskvalitet. Papiret vårt er miljøsertifisert og produsert med bærekraftig skogbruk. For å sikre den høyeste arkivstandarden, er papiret fritt for syre og lignin, dette beskytter mot aldring og holder papiret hvitt.

Mixed Media

Her ser du hvordan grafikk blir til.

Å skape et grafisk verk er en møysommelig prosess. Fra første penselstrøk, med uendelige veier å gå. I mixed media forener kunstneren grafikk, maleri, og pastell til et unikt motiv. I denne filmen får du se alt.

Format
Format
98 cm
124 cm
Motivformat
Motivformat
75 cm
99 cm
Museumsglass
Museumsglass
Vi har valgt å bruke Artglass AR 70™, fordi glasset fremstår nærmest usynlig. Glasset er refleksfritt og tillater farger og detaljer å komme frem uten gjenskinn.
Ramme
Ramme
Alt bindes sammen med en elegant svart treramme. Disse er 4 cm brede og 3.5 cm tykke.

Dersom du er i nærheten av oss leverer vi det personlig hjem til deg. Om du er lenger unna, vil vi sørge for forsvarlig og varsom transport.

Detaljer 47 250 kr
- 1 +