Hjelp og Info

Vanlige Spørsmål

Hvordan sporer jeg pakken min?

Dersom du er i nærheten (12 mil) av Oslo kan vi levere personlig hjem til deg, eller du kan hente kostnadsfritt på en av våre to faste utleveringssteder. Vi vil holde deg løpende orientert hvor pakken er underveis på tekstmelding / e-post.

Hvordan bytter jeg et produkt?

All kunst som handles på Norwegian Dreams kan byttes i tilsvarende verdi inntil tre måneder etter du har mottatt varen, dere betaler kun porto og forsendelse etter våre rater.

Kan jeg angre kjøpet mitt?

Hvis du vil angre på en bestilling før vi har rukket å sende den, må du ringe oss så snart som mulig på +47 41 41 42 32.

Hva koster en retur?

Returkostnaden (300 kr) trekkes fra krediteringen av returen din.

Hvordan gjennomfører jeg en retur?

Du registrerer returen din ved hjelp av lenken nedenfor. Når vi har mottatt registreringen din, får du en e-post med instruksjoner og en pakkelapp. Returen må sendes godt emballert.

Retur og reklamasjon

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner eller retur
info@norwegiandreams.com
Tel. +47 41 41 42 32

Du kan angre på kjøp av varer fra Norwegian Dreams innen 14 dager. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle Norwegian Dreams innen 14 dager fra du eller din representant har mottatt den bestilte varen (angrefristen).

Reklamasjon

Hvis du mot formodning mottar feil vare eller en vare som er ødelagt, hjelper vi deg naturligvis så raskt som mulig. Send følgende informasjon til info@norwegiandreams.com:

– E-postadressen som bestillingen ble registrert på
– Kundenavn
– Legg ved et bilde, Kundeservice kontakter deg så snart de kan.

Refusjon

Norwegian Dreams har som mål å tilbakebetale beløpet så snart som mulig, senest innen 14 dager. Før utbetalingen kan gjennomføres må Norwegian Dreams ha mottatt varen i retur.

Kontakt Oss — Finner du ikke spørsmålet ditt? Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Galleri Sand AS
Vebjørn Sand
Org. nr. 981 830 768

+47 41 41 42 32
info@norwegiandreams.com

Besøksadresse / Postadresse

Norwegian Dreams
Husebyveien 135,
1621 Gressvik, Norway

Hjelp og Info
Lagt til Vis handlekurv
Loading